equilox logo

Equilox Beveiligingsadvies Rotterdam is uw partner voor particulier en bedrijf in het voorkomen van inbraken en (winkel-) diefstal. Wij adviseren huizenbezitters, ondernemers, verenigingen van eigenaren, scholen en verenigingen in een breed gamma van beveiligingssystemen. Er wordt veel ingebroken in Rotterdam. In de afgelopen drie maanden waren er 413 aangiften van een woninginbraak, of poging tot woninginbraak in Rotterdam. Het Politiekeurmerk voor particuliere woningbezitters staat garant voor een woning die inbrekers liever overslaan.

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) erkend beveiligingsadvies

Equilox Beveiligingsadvies voldoet volgens het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid aan de strenge voorwaarden om privéwoningen te inspecteren en beveiligen als PKVW erkende adviseur. Voorkom woninginbraak door het voor inbrekers lastiger te maken om binnen te komen. Door rekening te houden met veelgebruikte methoden zoals openbreken, cilindertrekken, flipperen, hengelen, insluipen of een babbeltruc bent u inbrekers een stapje voor. Wanneer het te lang duurt om binnen te komen, slaat een inbreker uw huis liever over. Hieronder zetten we de voordelen van het politiekeurmerk op een rijtje.

Voordelen Politiekeurmerk

  • Met het Politiekeurmerk is de kans een stuk kleiner dat een inbraak slaagt.
  • Er wordt gekeken naar diverse andere veiligheidsaspecten zoals brandveiligheid en verlichting.
  • Veel verzekeraars hanteren een lager tarief voor de inboedelverzekering.
  • U kunt rekenen op vakkundig beveiligingsadvies.

Neem voor meer informatie over het politiekeurmerk en beveiligingsadvies in Rotterdam contact op met een Equilox adviseur.

Beveiligingsadvies voor ondernemers

Steeds vaker worden camerabeelden gebruikt bij de opsporing van (winkel-) dieven en inbrekers. Ook na sluitingstijd als er niemand is die op de zaak past is het belangrijk de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen, om uw kostbare inventaris, speciale gereedschappen of andere eigendommen te beschermen. Uw Equilox adviseur kan precies uitleggen welke beveiligingssystemen het best passen bij uw bedrijf.

Vastgoed Beveiligingsadvies Rotterdam

Uw bedrijfsgebouw, school, het vastgoed van uw VVE, of het verenigingsgebouw beveiligen is maatwerk. Bent u als vastgoedbeheerder verantwoordelijk voor de beveiliging van een gebouw in de regio Rotterdam? Dan helpen onze erkende Equilox experts u graag met een passende oplossing. Ook bij nieuwbouwprojecten is het van belang al in de planfase rekening te houden met de beveiliging. Van degelijk hang en sluitwerk, tot geavanceerde camerasystemen. Neem voor beveiligingsadvies in Rotterdam contact op met een Equilox adviseur via onderstaande knop.