kantoorbeveiliging - toegang tot kantoor

Maak gebruik van de expertise van Equilox voor uw kantoorbeveiliging. Laat u adviseren over beveiligingssystemen om brandschade en inbraak te voorkomen, en om de toegang tot uw kantoor te controleren.

Het beste beveiligingsadvies is altijd maatwerk. Onze experts bekijken samen met u alle specifieke vereisten voor uw kantoor. Ook worden bij een consultancy de verzekeringsvoorwaarden in acht genomen, naast de beveiligingsadviezen van PKVW. Onze jarenlange ervaring en actuele kennis op het gebied van kantoorbeveiliging helpen om tot een passend beveiligingsplan te komen voor uw bedrijf.

Toegangsbeveiliging kantoor

Om zicht en inzicht te hebben in wie er binnenkomt in uw kantoor en hoe de toegang geregeld is tot elke ruimte zijn er geavanceerde toegangssystemen en intercom- en camerasystemen die helpen bij de toegangscontrole tot uw kantoor. Ook adviseren wij over passende toegangsbeveiliging van ruimtes met beperkte toegang, zoals een opslag van goederen of een serverkast. Geavanceerd digitaal sleutelbeheer, om bij te houden wie precies waartoe toegang heeft, is één van de aspecten waarvoor wij verschillende systemen kunnen adviseren.

Cameratoezicht kantoor

Camerasystemen voor kantoorbeveiliging -voor zowel overdag als buiten kantooruren - zijn er in vele soorten en gradaties. Met welk camerasysteem u de optimale kantoorbeveiliging installeert hangt af van diverse factoren. Wij maken u graag wegwijs in de wereld van camerabewaking, cameratoezicht of camerasystemen met gezichtsherkenning om uit te zoeken welke systemen het beste passen bij uw kantoor.

Waardevolle gegevens en kantoorinventaris

Naast een gedegen toegangscontrole en eventueel cameratoezicht, zijn alarmsystemen een essentieel onderdeel van een complete kantoorbeveiliging. Om ervoor te zorgen dat u niet in uw nachtrust wordt gestoord bij een melding, komt een alarm meestal binnen bij een centrale meldkamer, zodat een beveiliger eerst polshoogte kan gaan nemen. Voor het veilig bewaren van waardevolle gegevens, administraties, documenten, harde schijven of laptops, is een degelijke brandkast of kluis onmisbaar. Voor al deze aspecten en al uw vragen over de beveiliging van uw kantoor kunt u bij ons terecht.

Equilox kantoorbeveiliging in Rotterdam en omgeving

Neem nu contact op met een Equilox Beveiligingssystemen adviseur voor het beste beveiligingsplan voor uw kantoor. Vul het contactformulier in voor een advies op maat.