Camerasystemen

Camera Systemen voor woningen, bedrijven en scholen

Equilox adviseert woningbezitters, ondernemers, vastgoedbeheerders en scholen in camerasystemen. Vertrouw op meer dan veertig jaar expertise in beveiligings-systemen. Vanwege de afschrikkende werking zijn camera’s een belangrijk onderdeel van een integraal beveiligingsplan voor de preventie van inbraak. Bij het verzamelen van bewijsmateriaal voor de politie en uw verzekering is een camerasysteem het aangewezen middel.

Closed Circuit TV (CCTV) met IP Camera Systemen

Camerabeveiliging met een gesloten circuit zorgt ervoor dat niemand ongezien binnen kan dringen. Doorgaans worden de beelden van een IP-camera gestreamd en opgeslagen in de Cloud. Met een analoge camera worden de beelden opgeslagen op een harde schijf.
Het aantal camera’s dat u nodig heeft voor een gesloten circuit hangt af van de situatie. Ook is een volledig gesloten circuit niet altijd nodig, soms is een camera bij de inrit of toegang voldoende voor uw pand. Onze experts staan u graag bij in het maken van een risico-afweging.

Realtime monitoring

Moderne IP-technologie maakt het mogelijk live camerabeelden te zien op uw mobiele telefoon. Zo kunt u zicht op uw winkel houden als u onderweg bent. Hou toezicht op huisdieren, of opgroeiende kinderen wanneer ze alleen thuisblijven.
Bij actieve bewaking van een bedrijventerrein, school of een woningcomplex kunnen de videobeelden live en draadloos naar een centrale meldkamer worden gestuurd.

Camerasystemen Particuliere Woning

Voor de beveiliging van uw huis lijkt een camerasysteem misschien een flinke investering, maar een camerasysteem gaat jaren mee en geeft rust en ontspanning als u weet dat er op u gelet wordt.
Goede kwaliteit beeldmateriaal is van belang mocht er toch een inbraak wordt gepleegd. Investeren in een intelligent camerasysteem met hoge resolutie, infrarood opname en bewegingsdetectie is vaak wel degelijk de moeite waard.

Camerasystemen voor bedrijven

Voor de camerabeveiliging van bedrijven, winkels, en gebouwen zijn soms complexe camerasystemen vereist met intercom, toegangscontrole, gezichtsherkenning en hoge vereisten voor beeldkwaliteit, dag en nacht.
Equilox Beveiligingsadvies heeft de expertise in huis voor de meeste geavanceerde camera beveiliging die u zich maar kunt wensen, voor optimale bescherming van uw vastgoed, inventaris en personeel.

Neem contact op met een Equilox adviseur voor meer informatie over camerasystemen.